пʼятниця, 20 лютого 2009 р.

Kodak EASYSHARE M863: 8-мп камера з підтримкою формату HD

Компанія Kodak анонсувала на CES кілька нових цифрових фотокамер із серії EASYSHARE. Одна із цих моделей - 8-Мп M863. Вона обладнана асферичним об'єктивом Kodak із трикратним оптичним зумом. Камера дозволяє одержувати знімки у форматі HD (16:9), після чого їх можна переглядати на телевізорах і інших пристроях з підтримкою зображень високої роздільної можливості. З характеристик фотозйомки виробник відзначає технологію виявлення осіб, цифрову стабілізацію зображення, збереження фарб реального об'єкта за допомогою технології PERFECT TOUCH.

Крім цього, M863 є частиною системи KODAK EASYSHARE, тому поділитися отриманими фотографіями дуже легко. За допомогою кнопки Share, розміщеної на задній панелі пристрою, їм можна привласнити мітки, після чого знімки будуть готові до друку й відправленню по електронній пошті. Камера надійде у продаж у першій половині цього року. Вона буде пропонуватися в чорному, червоному й сріблистому колірних рішеннях.

Діапазон фокусування - у нормальному режимі від 60 см, у макрорежимі від 10 до 70 см (ширококутове положення) і від 35 до 70 см (телеположення), пейзаж від 10 м нескінченно

вівторок, 10 лютого 2009 р.

Samsung представив LED-монітор преміум-класу з тонким і енергоефективним дизайном

Компанія Samsung Electronics представила на виставці Consumer Electronics Show 23-дюймовий LED-монітор преміум-класу Syncmaster PX2370. 

Енергоефективний дизайн
Дизайн монітора PX2370 виконаний у стилі витонченого мінімалізму, елегантність його чорного корпуса підкреслена прозорою окантовкою. У новинці реалізований цілий ряд інновацій, які роблять його одним з найбільш дружніх для екології LED-моніторів, і при цьому не знижують продуктивність і якість зображення. Монітор підтримує безліч функцій, що дозволяють максимально ефективно використовувати електроенергію. У їхнє число, наприклад, входить технологія Samsung Smart Sensor: сенсор яскравості освітлення (ALS) автоматично регулює яскравість монітора залежно від інтенсивності навколишнього освітлення. Завдяки цій інновації монітор PX2370 одержав сертифікат Energy Star, а також Золотий сертифікат EPEAT.

Яскраве динамічне зображення
Екран монітора підтримує 100 % колірної системи s-rgb і має контрастність Mega Dynamic Contrast Ratio завдяки найсучаснішим технологіям динамічного контрасту. Це робить його ідеальним для використання в безлічі додатків, включаючи перегляд широкоформатних мультимедійних зображень, у тому числі відео й електронні креслення. Завдяки глибині корпуса всього 16,5 мм і стильному дизайну PX2370 радує не тільки якістю зображення, але й зовнішнім виглядом.

Мінімальний вплив на навколишнє середовище
Монітор проводиться з використанням екологічно чистих технологій, що зводять до мінімуму збиток для навколишнього середовища. PX2370 виконаний у дизайн-концепції Crystal Design із чорного й прозорого матеріалів, що не вимагають фарбування. Завдяки цьому при виробництві не використовуються летучі органічні сполуки, що значно полегшує утилізацію відслуживших свій строк продуктів. Монітор також містить компоненти, що піддаються повторній переробці, а при упакуванні пристрою використовується мінімум пакувальних матеріалів.