субота, 31 січня 2009 р.

Samsung представляє чотири нові відеокамери Full-HD серії H

Компанія Samsung Electronics представила на виставці Consumer Electronics Show чотири нові моделі цифрових відеокамер формату Full-HD: HMX-H200, HMX-203, HMX-H204 і HMX-H205. Кожна з них має вражаючі можливості, пропонуючи користувачам запис відео високої чіткості по досить доступних цінах.

Усі чотири новинки постачені революційними CMOS-Матрицями зі зворотним підсвічуванням. Такі матриці фіксують більше світла, НІЖ звичайні світлочутливі сенсори, і дозволяють знімати якісне відео навіть в умовах слабкої освітленості.

Твердотільні накопичувачі (SSD)
Нові камери Samsung серії H для запису використовують вбудовані твердотільні накопичувачі (SSD), які мають цілий ряд переваг перед більш традиційними жорсткими дисками (HDD). SSD-накопичувачі пропонують більш високу продуктивність і довговічність, НІЖ інші носії. У порівнянні з жорсткими дисками SSD-накопичувачі Samsung менше важать, більш компактні, працюють безшумно, практично не виділяють тепла, а також не мають частин, що рухаються, що суттєво знижує енергоспоживання й підвищує надійність. Відсутність частин, що рухаються, також робить SSD більш стійкими до ударів і вібрації, що становлять серйозну небезпеку для цифрових камер на базі жорстких дисків. Крім того, камкордери Samsung на твердотільних дисках SSD швидше працюють, ніж HDD-камери, - швидше завантажуються й виконують запис і читання, що важливо для обробки відео високої чіткості.

Модель Samsung HMX-H205 оснащена вбудованим диском SSD об’ємом 32 ГБ, HMX-H204 - SSD-накопичувачем на 32 ГБ, а HMX-H203 - на 8 ГБ. Усі три камери також дають користувачам можливість розширювати ємність пам'яті за допомогою карт SD/SDHC. Модель HMX-H200 не має вбудованого накопичувача SSD і записує контент на карту пам'яті SD/SDHC.

Потужна оптика й сенсорний дисплей
Основа високої якості зображення - об'єктив. Камкордери Samsung серії H обладнані потужним об'єктивом з 20-кратним оптичним зумом. На відміну від інших відеокамер, мінімальна фокусна відстань яких звичайно становить від 40 до 50 мм, ширококутовий об'єктив камкордерів Samsung серії H з мінімальною фокусною відстанню 37 мм дозволяє захопити більшу площу в кадрі. Завдяки цьому нові камери Samsung ідеально підходять для відеозйомки великих груп людей, спортивних змагань і пейзажів.

Можливості об'єктива доповнені вдосконаленим оптичним стабілізатором зображення Smart Optical Image Stabilization. Він дозволяє зменшити розмитість картинки через вібрації або тремтіння руки при зйомці й працює ефективніше технологій стабілізації, які застосовуються в інших відеокамерах, охоплюючи більшу частину кадра.

Поворотний сенсорний дисплей з діагоналлю 2,7 дюйма й роздільною здатністю 230 тис. пікселів дозволяє просто й зручно керувати всією різноманітністю функцій і параметрів зйомки.

Унікальні функції
Нові камери Samsung серії Н пропонують цілий ряд унікальних функцій і можливостей. Серед них варто відзначити зйомку фото з роздільною здатністю 4,7 мегапікселя, режим Smart Auto, який автоматично вибирає найбільш підходящі параметри зйомки, і функцію серійної зйомки з тимчасовим інтервалом, що відкриває ще більше можливостей для творчості. У цьому режимі камкордер робить знімки з обраним користувачем інтервалом (1, 3 або 5 секунд) і зберігає їх у вигляді єдиного відеофайлу високої чіткості з роздільною здатністю 720p.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.