пʼятниця, 22 травня 2009 р.

40-дюймовий телевізор від Panasonic з'явиться в 2010 році?


Компанія Panasonic підтвердила свої плани по випускові 37-дюймового Oled-Телевізора. Виробник оголосив про своє співробітництво з Sumitomo Chemical по розробці надтонких Oled-Панелей, а також з іншими виробниками, імена яких не розголошуються.
Представники Panasonic підтверджують, що компанія ще не прийняла остаточного розв'язку по масовому виробництву Oled-Телевізорів. Але, за даними видання Nikkei Business Daily, у компанії є подібні плани, а також плани по розробці й випуску 40-дюймових Oled-Панелей до 2010 року. Незважаючи на припущення, акції Panasonic упали на 0,7 відсотків.
Минулого місяця фахівці Panasonic анонсували появу Oled-Панелей з терміном служби більш 50 тисяч годин, що в півтора рази перевищує строк експлуатації нинішніх пристроїв, що становить 30 тисяч годин. Очікується, що через півтора-два роки з'явиться перша 37-дюймова модель товщиною в 1 дюйм, панель буде розроблена в партнерстві з компанією Toshiba.

За матеріалами Slashgear

вівторок, 12 травня 2009 р.

Philips представив нову серію LCD-Телевізорів

На російському ринку анонсована 5000-я серія Жк-Телевізорів від компанії Philips. Нова лінійка містить у собі три моделі, які мають сучасний дизайн і унікальні характеристики.

Бюджетна модель 32PFL5404H відрізняється 32-дюймовим екраном з дозволом 1366 х 768 пікселів. Телевізор оснащений технологією обробки зображення Pixel Plus HD, яка забезпечує 28,9 мільярда квітів і високу деталізацію зображення від будь-якого джерела сигналу високої якості. Крім того, телевізор може похвастатися вбудованою невидимою акустичною системою з технологією Incredible Sound.


Друга новинка, модель 42PFL5604H c діагоналлю 42" має екран з дозволом 1920 x 1080р. Вбудована акустична система 2.1 із вбудованим сабвуфером також використовує технологію Incredible Sound, яка підсилює низькочастотні звуки.

JVC представить монітор з підтримкою Xpol 3D

Японська компанія Victor Co. of Japan Ltd., більш відома як JVC, оголосила про намір випустити новий Lcd-Монітор Full HD GD-463D1 з 46- дюймовою діагоналлю.
Екран новинки покритий спеціальним оптичним шаром Xpol, що містить симетрично розташовані мікрополяризатори, що дозволяє переглядати не тільки двох-, але й тривимірні зображення. Для цього варто подбати про покупку спеціальних окулярів.
Контрастність JVC GD-463D1 може досягати 10000:1 при в динамічному режимі.
Монітор з'явиться в продажу в найближчий термін за ціною близько 5 265 євро.
За матеріалами Akihabaranews

Новий модельний ряд телевізорів Sony


Компанія Sony оголосила про початок продажу нової колекції LCD телевізорів. Це самий "зелений" модельний ряд LCD телевізорів компанії Sony, наповнений екологічними інноваціями, які знижують шкоду, що наноситься навколишньому середовищу вашою технікою, але не впливають на якість її зображення. Більшість моделей 2009 року мають маркування "Квітка"- екологічне маркування Європейського Союзу, яке означає, що даний продукт пройшов сертифікацію, і є більш безпечним для навколишнього середовища, а також він відповідає строгим критеріям по екологічності.

Неймовірна якість зображення

У центрі лінії BRAVIA цього року – останні інновації від компанії Sony – найкраща якість зображення Full HD, без різниці чи насолоджуєтеся ви цікавим кіно або улюбленою телепрограмою. Новітня технологія BRAVIA ENGINE3 є останнім поколінням цієї унікальної технології HD, розумно аналізує й оптимізує відеосигнали з будь-якого HD або SD джерела інформації. Деталі зображення, контрастність і відтворення кольрів удосконалені до разючих природних результатів. BRAVIA ENGINE3 доповнена Live Colour – технологією, яка робить зображення з неперевершеною глибиною, чіткістю й насиченістю.